OBRAZY A SKLO JAROMÍRA RYBÁKA

Ojedinělá výstava pořádaná k 65. výročí narození akademického malíře, sochaře a sklářského výtvarníka Jaromíra Rybáka, v níž můžete shlédnout několik desítek skleněných plastik doplněných jeho malířskou tvorbou vzniklých od 70. let do současnosti je pořádaná Galerií Kooperativa ve spolupráci s S.V.U. Mánes. 

Výstava potrvá od 10.11.2017 do 29.3.2018 v Galerii Kooperativa

Jaromír Rybák je svou prací zastoupen v mnoha galeriích a soukromých sbírkách po celém světě a řadí se k našim nejvýznamnějším výtvarníkům současnosti. Sochařskou tvorbu ze skla provází u Jaromíra Rybáka paralelní, námětově bohatá a stylově rozmanitá linie malířská a kreslířská. Mají opět společného jmenovatele - neomezenou obrazotvornost a nedozírnost krajin fantazie.

Jak se do galerie dostanete

Galerii najdete v prvním patře budovy Kooperativy v ulici Pobřežní 665/21 na Praze 8. Vystoupit lze na stanici Karlínské náměstí (tram č. 3 a 8), odkud je to do budovy 100 metrů. Do galerie se dostanete po schodech nebo výtahem ze vstupního foyer.

Vstup je zdarma a otevřeno je od úterý do neděle od 10 do 18 hodin.

O víkendech, před vstupem do galerie se, prosím, přihlaste na recepci v přízemí, kde dostanete "galerijní kartu" pro vstup.

Web - Jaromír Rybák

Wikipedie - Jaromír Rybák